Priset till mest korkade dödsfall går till...

Igår innan jag skulle sova så tittade jag på ett program som jag tror hette Mystiska dödsfall. Jag skulle nog ha döpt det till Mest korkade dödsfall, menmen.

1912 var det en man som hade samma önskan som många haft innan och efter honom: han ville kunna flyga. Han var skräddare och sydde ett par vingar till sig själv. När han äntligen var klar var han så nöjd och han trodde verkligen att det skulle fungera. Hur han kunde tror det undrar jag för vingarna såg typ ut som en vanlig kappa fast med mer tyg. Iallafall, nu till varför jag tycker att han var så korkad!

Jo, han var så säker på att de här vingarna fungerade att han gick upp längst upp i Eiffeltornet och hoppade. Det var då världens högsta byggnad på lite över 300 m. Olyckligt nog så var hans egensydda vingar helt värdelösa och han föll rakt ner och dog.

Lite cred kan han väl få för att han var så modig att han vågade hoppa, en annan är ju rädd för att hoppa från 5m trampolinen... Men det var ju mest dumt. Korkat. Han kunde ju ha testat något LITe lägre först, tyckeru inte?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0