Dumma bibliotek!

Ibland blir jag så arg. Inte nog med att vägarna är guppiga så att jag fick hjärnskakning varje gång bussen guppade till sig. Ne, för när jag kom hem såg jag att jag fått post från skolan. Tänkte att det var omdömena och blev sådär lagom glad som jag blir när man ska få veta hur mycket man suger i varje ämne. Men nu var det inga omdömen utan ett påminnelsebrev från biblioteket.

Jag har tydligen inte lämnat tillbaka Illustrerad vetenskap. En tidning som jag lånade typ vecka 36. Och nu kommer första påminnelsen, v 43!? Dessutom är det ju så att jag har lämnat tillbaka den, jag är helt säker. Kommer ihåg hur den gick sönder och jag var tvungen att tejpa ihop den så att jag skulle våga lämna den tillbaka (och den var faktiskt sönder när jag fick den)... Sen så lånade ju Sandra en tidning på mitt kort, men den har hon ju lämnat tillbaka.

Får väl gå och prata med dem imorn på min 100 år långa håltimma. Men det är ju lite svårt att bevisa att jag har lämnat tillbaka en tidning som de inte har registrerat att jag har lämnat tillbaka. Men aldrig att jag tänker betala en avgift för att de gjort fel. Isåfall kommer jag skrika på dem och säga att kunden alltid har rätt. Kan ju hota med att stämma om det behövs. "Ursäkta mig men jag ska bara gå och ringa mitt juridiska ombud. Kommer tillbaka om några minuter".


Kommentarer
Postat av: Malin

Jenny, det här slår ditt! Idag fick jag också en påminnelse, men på mockingbird-boken som benita har klantat sig med! Du vet, hon glömde ju avregistrera halva klassen, men jag trodde att hon hade fixat min. tyderligen inte... Fuck benita!

2008-10-21 @ 20:28:15
URL: http://killingseagull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0