Workshop = jättekul

Jag har haft det jättekul i 3 timmar, slutade inte förns 22.

Det var jättebra på kaospiloterna, de som höll i workshopen var trevliga och de la upp det så att man blev avslappnad och kände att alla åsikter var bra åsikter. När vi kom dit blev vi bjudna på macka och te, sen under tiden bjöd de på kakor och dricka till det :) Superroligt.

Gjorde olika övningar som hade med konstens betydelse att göra. Vad vi såg som konst. Offenlig konst. Började med en övning där man skulle placera olika konstbilder i ett system. Först skulle man bestämma om man ansåg det som konst eller inte, sedan skulle man ta ställning i frågan om man ville se objektet på en offentlig plats eller inte.

Vi diskuterade konst i nacka, hur den är idag (fördelar och nackdelar) samt hur vi skulle vilja att den skulle se ut om 10 år. Vi lekte att vi hade varit med och förbättrat och utformat nackas konst. Vi valde Älta Centrum och Saltsjöbanans tågstationer. Fick fram jättebra idéer :)

I slutet gav vi dem feedback eftersom att de ska göra samma workshop för en 7a i Stavsborgsskolan :) Fast vi kunde bara komma på bra saker :P

Vi var bara 4 tjejer där. Jag, Sofia, Ella och Ellen. Alla från Älta, kolarängen. Bara ngra hundra meter mellan oss :P Där lyckades de pricka in oss bra, hehe. Något som var lite kul var att Ellen verkligen kände igen mig, hon visste till och med vart jag bodde, hade tydligen sett mig och pratat om mig med sin bästis som jag bodde granne, och också var kompis med. Hon hade till och med koll på att min pappa är lång :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0