Chokladpudding

God damn vad jag älskar chokladpudding. I helgen ska jag banne mig köpa chokladpudding, eller shokladpuddin som jag råkat skriva för många gånger nu :P

http://www.luffi.se/images/2009/pudding_53578151.jpg

Kommentarer
Postat av: Carro

Hejsan "jenny". Jag såg din kommentar i Kenzas blogg och kände mig tvungen att kommentera. Alltså jag ska inte heller rösta på SD, jag kommer rösta på ett parti i Alliansen. Men du måste ju förstå ändå, SD är INTE rasister, dom vill bara behålla Sverige svenskt. Vilket inte är så jävla konstigt egentligen, eller!?



Tänk till exempel hur mycket pengar vi skulle spara!! På att inte bygga en massa moskéer (nu va de ett ganska klent exempel men förhoppningsvis förstår du vart jag vill komma) mm överallt te.x, att istället lägga dom pengarna på skola och sjukvård som vi verkligen behöver.



Och det var snack förut om att vi inte skulle få sjunga nationalsången i svenska skolor för att de va rasistiskt. Jag menar hallå? Vi är i Sverige, då måste man väl för fan få sjunga sin egen nationalsång? eller gå runt med en Sverige tröja utan att av vissa bli kallad rasist? bli kallad rasist i Sverige när man är svensk för att man går runt med en sverige tröja? Börjar du inte seriöst undra då vart världen är påväg!?

Det är en jävligt stor skillnad mellan att älska sitt land och att vara rasist (rasist=ha emot ett speciellt folkslag. Vilket jag förmodar att du inte visste med tanke på ditt uttalande).

Och jag anser att är man född i Sverige, vare sig man man är vit, gul mörkhyad eller något annat, så ÄR MAN SVENSK!

Jag tycket att det är så jävla synd med folk som inte förstår de här och utsätter rasism mot sig själva!!! För de är precis vad VISSA människor gör, dom skapar rasismen mot sig själva!



Och sen undrar jag även, på vilken grund kan du säga att Sverigedemokraterna är rasister!?



Väldigt intressant att få svar på!

2010-09-19 @ 03:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0