Vadå, är det inte yoga?

Trot eller ej men potäter och sill det är just vad små kattungar ääääter! Nej men, trot eller ej men det blev ingen yoga igår. När jag kom till gymmet satt Emelie där och kom fram och sa att hon missat att de ändrat från yoga till cirkelträning på det passet. Jag vet inte om det är för att min kropp är otränad, om det är för att den fick en chock (det är säkert en kombination av båda :P) men min kropp är död idag. Den gör inte ont men kroppen känns, varenda muskel. Det kan ju vara skönt men då vill man ligga i sängen och vila kroppen, inte behöva gå upp tidigt och hålla igång hela dagen :P

Imorse skulle en snickare göra en grej i mitt rum så jag gick upp 8, sen gick jag ut med snickarens gulliga hundvalp Sasha på en 1,5 timmes prom i skogen. När jag kom hem hann jag bara äta och sen åkte jag till jobbet och här är jag nu :) Sitter och skriver in remisser i datan och bokar en del. Högen med remisser är hööööög men jag ska försöka scanna in alla så att de slipper det imorgon :)

Appropå träning, jag har ju inte gymmat sen jag skaffade gymkort för ca 1 mån sen men imorgon ska jag och brorsan träna tror jag. Det passar mig bra för jag ska förmodligen hälsa på Sandra i Linköping nästa helg och hon säger att vi ska ut och springa långt. Häromdagen mördade hon en kompis med att ta ut henne på en 7,5 km (jag hoppas verkligen att hon menade km och inte mil) runda. Känner därför att jag borde träna lite så att jag inte gör bort mig för mycket, hehe.



Btw, här är jag och Emelie igår. I'm the maaaan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0