Dåligt klippt hår är skam för två män

Mitt hår har inte varit som det brukar idag. Bra eller dåligt, vet inte. Hade en fläta i håret när jag sov natten till idag. Vågigt hår är ju så snyggt men jag tror inte att jag passar i det. Okej, när jag ser mig i spegeln ser det väl okej ut men så fort jag inte vet hur jag ser ut känner jag mig osäker. Jag tittar ner på mitt hår och de där fina vågorna ser bara ut som slitet krusigt hår :P Så jag det var väl det mindre positiva.

En sak som gjorde mitt hår bra, förutom att mitt hår känns väldigt tjockt idag, är att jag igår fick ett ryck och gick och hämtade första bästa sax. Sen stod jag där framför spegeln och lekte frisör. Hehe. Min lugg hade blivit jättelång och den var ju lätt att klippa snyggt men att klippa upp sitt eget hår är svårt kan jag säga. Om ett proffs hade gjort det hade det säkert känts jättesnyggt, men när man själv gör det blir man osäker tycker jag.

När jag ändå pratar om hår... Är det inte konstigt att man en dag känner att håret är perfekt, det ser typ ut som om victorias secret stylisterna har stylat det... För att i nästa dag stå där framför spegeln och inse att man behöver en klippning, och det snabbt. För mig är det alltid så. Att gå till frisören är aldrig något jag funderar på under en längre tid, det är något jag får för mig helt pötsligt och då känner jag att jag dör om jag inte klipper håret nu nu nu! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0