Skivbiljetter... suck

Anledningen till att jag inte skriver så väldigt ofta är för att jag vill spara på energin. För det går ju åt så mycket energi när man knappar på tangentbordet? Och det är ju Earth hour på lördag liksom...

Ja, vad ska jag säga? Jag som hade ångest att jag inte skulle få mina 6 biljetter sålda till skivan. Nu har jag sållt 7 och precis nu hörde en kompis av sig och sa att hon ville ha en biljett. Hur ska jag göra nu?! Jag fattar ju inte det där med betalningen. Man ska ju ha betalat för sina 6 biljetter imorn, men om man vill sälja en till och inte får tag i en biljett till imorn, vilket då resulterar i att man inte kan få pengar att sätta in till imorn för den biljetten, kan man då betala senare? Blä. Nu ska jag i alla fall upp till Ida och hämta pengar och ge henne en biljett. Just nu handlar allt om skivbiljetter, projektarbetet hamnar i skymundan..

Och mer då, jo min hals är knäpp. Ena sidan är typ svullen så jag kan bara andas med min ena luftstrupe. Den andra fungerar i alla fall inte så bra som den borde. Jag börjar såklart tänka i banom som: neej, tänk om det är en tumör som sitter i min hals och täpper igen. Men pappa försäkrade mig om att det inte brukar vara så utan att det nog bara är någon vanlig halsgrej.

Aja, upp till Ida var det ju!

Kommentarer
Postat av: Tomas

Men man har väl bara en luftstrupe?!? :O

2009-03-24 @ 20:33:19
URL: http://lestomas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0