På en torsdag

Nu tänker du säkert: Men varför sitter Jenny vid datorn nu, på en torsdag! Hon ska väl träna då?
Och för att lindra din förvirring så kan jag säga att ja, jag ska egentligen träna men det blev inte så. Visst behövs det en förklaring? Klart det behövs!

Igårkväll så funderade jag jättemycket på om jag skulle träna eller inte. För när jag var på gymmet i tisdags så började jag helt plötsligt må dåligt och det kändes som att jag skulle behöva spy eller nått. Sen blev jag jättetorr i munnen och då fick jag för mig att min sk tumör i halsen (som egentligen bara är en vanlig förkylningsgrej... still, konstigt att jag inte är förkyld än!) istället var svamp och att min mun var full med det. Den bilden var inge kul kan jag säga.
Med tanke på den upplevelsen, och att jag gått runt och nyst ganska mycket, tänkte jag att jag ju kunde skippa träningen. Men det kändes fortfarande otroligt töntigt att hoppa över träningen för att jag var lite sjuk (om man nu ens kan kalla det att vara sjuk).

Jag tänkte i alla fall att jag ju kunde sova på saken och packa träningsväskan på morgonen istället. Jag vaknade upp imorse och kände mig faktiskt rätt så frisk, men det kändes fortfarande som att det skulle vara en dålig idé att träna. Då kom jag på det! Det kanske är dumt att träna när man har ett projektarbete att skriva klart :P

Jag ska ju ha skrivit klart mina delar tills imorgon, och jag vet ju hur otroligt seg jag är på att komma igång när sätter mig vid datan. Så: åka hem direkt efter skolan och vara hemma 14, eller: åka och gymma och vara hemma vid 17. Det kändes som ett ganska lätt val :P

Nu vet du varför jag sitter här och inte är och tränar. Visst känns det väl bra? haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0