Earth hour

Högskoleprovet idag. Punkt.

Efteråt mötte jag upp Emelie och så åkte vi hem till mamma för att leta kläder. Först satt vi och drack supergott te och pratade om en massa saker som vi inte hunnit pratat om. Killar, skivor, kryssning...
Sedan bar det upp till mitt rum där Emelie provade nästan alla klänningar som jag äger, vilket konstigt nog är väldigt många med tanke på att jag inte gillar att ha klänning på mig. Får så dåligt samvete när jag ser dem hängande där, vissa har jag använt 2 gånger, andra 1 gång och några ingen gång alls! Mamma hade köpt lite nya klänningar som jag skulle testa. En svart som var jättemysig, inte sådär fin som jag hatar när klänningar är! :P Sen en vit klänning som möjligen blir min studentklänning.
Det tog ett tag för Em att prova alla klänningar och bestämma sig för vad hon skulle ha med hem. Jag fick även uppdraget att visa vad jag tänkte ha på mig på hennes skiva på måndag. När jag ändå höll på att byta kläder tog jag på mig en massa andra grejer och larvade mig.
Påväg till bussen vet jag ärligt inte vad vi häll på med. Vi pratade med jättepipiga röster, började prata pipen i bollibompa :S Alltså ja.

Nu ska jag väl äta snart. Glöm inte Earth Hour 20:30. Jag har bestämt mig för att släcka allt förutom tv:n. Jag ska kolla Robinson ju!

Kommentarer
Postat av: celineee ♥

Vilket supergott te?! ;p

2009-03-29 @ 10:16:14
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0