Jag vet vart jag vill bo när jag blir stor!

Idag blev det inte en fixardag hemma utan en härlig dag vid Järla sjö med klassen. Det sista SJ3 gör innan studenten. Som är imorgon!!!! :O

Det var inte så jättemånga som kunde men lite folk var det där i alla fall :) Jag, Malin, Eli, Axel, Jacob, Jenny, Sofie, Anton, Kalle, Michelle, Cissi och Emma  låg och solade. Självklart badade jag för det var ju galet varmt.

Järla sjö området var helt underbart. Alltså det går inte att beskriva med ord.

När några mellanstadieungar invaderade bryggan vi låg på så förflyttade vi oss till gräset. Jacob började spela gitarr och avslöjade att han ska spela en låt för klassen imorgon :D Hur gulligt är inte det :)

Jag förstår inte att jag tar studenten imorgon. Trodde aldrig att jag skulle bli så stor. Vet inte vad jag trodde, men jag antar att jag trodde att livet bara skulle fortsätta men att jag inte skulle bli så gammal att jag tog studenten.

Jag borde sova ganska snart för jag ska upp vid 6 imorgon och fixa. Klockan 9 blir det champagnefrukost med klassen i Storängen :) Sen bär det av till skolan för samling med klassen, fotografering, lunch, aulaprogram och utspring klockan 14. Men jag kan inte sova än för det finns lite jag måste fixa med.

Pappa sa precis hejdå. Jag kommer inte se honom förrän på utspringet imorgon :/ HJÄLP! Jag ska åka flak imoron, HJÄLP på det också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0