Me don't like krångel

Sitter här och andas efter värsta krånglet.

♦Kommer in en patient och jag söker på hennes pers.nr efter en remiss men det kommer inte upp nån.

♦Jag säger att jag ska ringa vårdcentralen hon varit på och hon säger att hon varit på Orminge vårdcentral.

♦Jag går in och slår i pärmen över tel.nr till alla vc. Men hittar inte någon Orminge vc.

♦Jag går hit till datan, söker på hitta.se och ser att det ju INTE FINNS NÅGOT SOM HETER ORMINGE VC! Den heter ju Boo vc. ARGH!

♦Slår numret till Boo, kommer till en växeltant som kopplar mig vidare till Boo vc. Men man ska antingen slå 1,2 eller 3 för att komma vidare och inget av förslagen passar mig så jag lägger på.

♦Ringer ett annat nummer till Boo:s sekreterare men vem hör jag i luren: Jo en växeltant som bara säger: Du ska till Boo vc va? Och jag bara: ja. Sen händer ingenting så jag lägger på och försöker med ett tredje nummer.

♦Kommer såklart till växeltanten men säger att jag inte vill bli kopplad till nån vanlig telefon! Så hon kopplar mig till sekreteraren, som inte svarar eftersom att alla är på lunch. SAMTIDIGT. Vid det här laget har väl patienten suttit i väntrummet i 30 min.

♦Jag får ett mobilnummer till läkaren som säger att hon glömt skriva remissen... Suck! Men hon springer iväg och gör det på en gång. Klockan var strax innan 13.

♦När klockan är 13:15 har det fortfarande inte kommit nån E-remiss så jag sitter i telefonen och försöker komma fram till Boo vc som kan se om läkaren skickat iväg något hit. Men jag får efter ett tag reda på att alla är på ett VIKTIGT MÖTE och inte kan svara.

♦Får ringa läkaren igen som säger: Men jag skickade remissen till er 12:57 och det står att den är skickad. Jag får då förklara att vårt system håller på och krånglar sig och tydligen inte har blivit fixat. Det fungerade dock ett litet tag igår så jag trodde att det skulle fungera idag. Men självklart gjorde det inte det.

Men men, kul att det händer något i alla fall :P

Kommentarer
Postat av: Philip

Det där låter jobbigt :D

vi hörs

2009-07-23 @ 14:10:49
Postat av: ceelinee ♥

hur kunde hon skickat remissen till dej klockan 13:57 när du skrev klart det här inlägget 13:50?? :p



Svar: hahah okej xD

2009-07-23 @ 14:11:49
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0