Tidigt godnatt

Hallå där

Jag är riktigt mätt. Mamma och jag gick runt ett litet tag i Sickla och sen innan vi skulle åka frågade mamma om vi inte skulle gå och äta en räkmacka. Det är inget man tackar nej till ;) Ingen liten macka heller. Jätteräkmacka för 140 kr och mamma snodde inte mycket av mig.

Jag känner mig verkligen seg idag, och jag känner att jag måste träna. Igår hade jag tänkt det men jag var ju så trött. Idag hade jag velat ut och springa imorse men jag var så trött att jag sov vidare till halv 12. Och nu... ja nu regnar det och blåser. Mörkt av alla mörka moln. Satsar på att ta mig ut o springa imorn.
 
Nu borde jag lägga mig i sängen och titta på tv. Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara i Nacka forum redan 10. Jag ska nämligen få en lånetelefon och lämna in min på lagning. Kul! Sist jag hade min mobil inne på lagning var i maj och när jag hämtade ut den fick jag reda på att jag fått en ny mobil för att den gamla var för knäpp. Jag gillade iof lånemobilen jag hade då och jag antar att det är samma nu så det ska nog gå bra :P Nu tror jag inte att det är min mobil det är fel på utan bara batteriet, men den måste tydligen skickas in för att man ska kunna utesluta att det är mobilen. Jag hade samma problem förut och då köpte vi väl ett nytt batteri, vilket fixade felet.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0