Det är skönt att sova, men kanske inte just nu bara

Jag låg och tittade på ett jätteintressant program på 3an som började 22. Tänkte att jag skulle ta mig en paus från pluggandet (som inte hade kommit igång än, men det är inte så jätteviktigt). Det handlade i alla fall om små barn som bantade och höll på. I sista pausen bestämde jag mig för att blunda. Och då vet vi ju alla vad som händer.
När pappa kom hem från jobbet runt midnatt så kom han in och väckte mig och frågade om inte jag skulle plugga. Sen låg jag och hade ångest men orkade inte riktigt gå upp från sängen.

Jag lyckades, efter mycket om och men, ta mig upp och satte mig vid datan. Började ta fram alla superviktiga sektpapper. Hittade inte uppgiftspappret. Letade igenom alla 100 häften vi fått, alla uppgiftspapper och prov som ligger utspridda i min stackars religionsbok. Hittade inte uppgiftspappret. Fick panik. Kan man ringa till mamma såhär sent och be henne gå ner till datorn och kolla efter pappret? Jag letade än en gång igenom alla papper men hittade ingenting. Smart som jag är tänkte jag att jag kunde kolla igenom databordet, och där, helt ensamt och övergivet låg pappret. Jag kramade pappret och började skriva på uppsatsen.

Update 05:25
Är det inte konstigt att jag inte är trött än?
Känns inte som att jag har mycket kvar. I analysen är det väl bara att prata på, och ganska mycket analyser gjorde jag ju i söndags när jag satt uppe och skulle bli klar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0