Ishlo pishlo



Ja ni jag vet inte hur jag tänkte nu, för jag tänkte att den där bilden skulle symbolisera lite vad jag tänkte säga. Men nu inser jag att det gör den inte alls, om jag nu inte skulle påstå att det är gott med kall Baileys, vilket det ju är (btw det var Emelie som "tvingade" i mig). Det känns som att jag har magsår (iofs vet jag ju inte hur det känns), känns iaf surt i halsen. Brukar ju göra det när man har för mycket att göra på alldeles för lite tid. Jaja, med tanke på hur stressigt det kommer vara fram till jul så har jag säkert fått magsår lagom till julafton. Kanske går det så illa att jag får ligga inne på akutmottagningen hela jul- och nyårshelgen för att min kropp är så sur att den fräter sönder. NOOOO!

Sen har jag ju en sak att säga som har lite att göra med bilden. För när Em tog den så var tanken att det skulle se lite ut som två drinkar som intas nere någonstans vid medelhavet, vid stranden. Ni ser ju parasollet och den fina riktiga sandstranden i bakgrunden. Det är så att jag måste välja någonstan i Europa dit jag vill åka efter studenten nu i vår. Farmor och farfar tar med mig, lite som en studentpresent men också för att de alltid tar med sig antingen mig eller mina småsyskon när de reser. Och nu är det ju min tur.

Herregud vad svårt det är att välja ett land som man vill till. Fast jag ska inte klaga och det gör jag förresten inte, men jag kan inte bestämma mig. Jag har varit massvis med gånger i Grekland, två gånger på Cypern, flera gånger i Spanien och en gång i Turkiet. Och det är de länderna jag tänker på när jag hör medelhavet. Visst, det finns ju Italien, men italienare låter så sliskiga och jag gillar inte pasta :P

Kommentarer
Postat av: Mango

Det går visst bra att plugga så o så har jag nt alls skrivit LR!!!!

Föresten vi ska typ äta nu!

2008-11-05 @ 19:48:42
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0