Gymkort fixat

Det här kanske kommer som en chock... men jag har nyss varit och gymmat. Efter skolan åkte nämligen jag och Sandra och kollade in ett gym i tyresö, och eftersom att lokalerna var fina, att de bygger ut så att det till nästa år kommer vara väldigt mycket större och att priset för ett helårskort var jättebra så köpte vi därför ett kort. Sen började vi träna på en gång. Först gick jag snabbt på löpbandet och sen cyklade jag. Fick köra försiktigt bara eftersom jag inte hade möjlighet att ta med skor. Det gjorde ganska så ont i fötterna efter att ha suttit på en cykel med fötterna i pedalerna, utan skor, i 20 min. När det var klart så gjorde vi lite sit-ups och rygglyft och sist stretchade vi.

Jag är imponerad över att jag till slut köpte ett gymkort.

Jag känner mig otroligt stel i mina axlar nu. Skrev ju tidigare om att jag släpat runt på datan i väskan någon dag förra veckan, och nu är jag verkligen stel. Mest i höger axel. Jag skulle kunna betala någon för att massera mig just nu. Om inte pappa kommer hem snart så masserar jag själv. Hur man nu gör det...
Mitt andra problem är att när jag sitter på cykeln så vinklar jag höger arm på nått konstigt sätt så att jag får jätteont i min armbåge. Vet inte vad jag gör, för jag håller ju precis som Sandra säger att man ska :P Men efter ett tag gjorde det så ont att jag fick cykla utan händer :P

Nu sitter jag i alla fall och dricker chaitet som jag köpte på Nacka te och kaffehandel igår. Gott är det :) Ska nog kolla lite matte nu.

Kommentarer
Postat av: David

Fan va duktigt av dig :)

2008-11-26 @ 18:38:10
URL: http://davidhall.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är asbra på att massera mig själv, om du har tur (och erbjuder mig en bra summa med pengar) så kanske jag visar dig! ;) Jag tränade för övrigt också idag, 30 min spring på löpband + 1h spinning.. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig... Det jag ville säga var att vi kan gnälla över träningsvärk tillsammans imorgon! :)

2008-11-26 @ 20:43:41
URL: http://killingseagull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0