Bullar

Har precis kollat upp bullrecept. Blev lite förvånad när det typ skulle vara 1/2 dl socker när man gjorde en deg som skulle räcka till 25 bullar. Och så var det 7 dl mjöl. Kollade upp lite andra recept, för jag trodde nästan att det stod fel på det jag kollade på först. Men alla andra recept var för 40-50 bullar, och då skulle man ha 14-15 dl mjöl. Det kallar jag att slösa. Känns lite dåligt att vara så snål att jag inte vill använda så mycket mjöl. Men så tänker jag ändå att det ju är lika bra att göra jättemycket bullar när man väl bakar. Gör man bara 20-25 så lär de ju ta slut på några minuter.

Nu ska jag dricka mitt söderte. Hehe, vår vattenkokare fick spratt förut och vägrade att stänga av kokningen när det kokat upp. Och jag hade varit duktig och hällt upp vatten till minimumgränsen, vilket är väldigt mycket. Så när jag kom in i köket var det immigt på fönstren och vattnet hade kokat bort. Bara att göra om alltihop.

Ops! Stötte precis åt min temugg, hade jag kommit åt den lite mer hade mitt tangentbord varit förstört nu.

Kommentarer
Postat av: Malin

iiih,bullar! :D (fast med tanke på att jag halvt dog av 4 potatisbullar och lite broccoli, kanske jag inte är en lämplig bullätare :p)

2008-11-07 @ 16:16:11
URL: http://killingseagull.blogg.se/
Postat av: Mango

Var försiktig om tangentbordet jenny! :O

2008-11-07 @ 19:52:53
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/
Postat av: Mango

Skrivv nånting kvinna!

2008-11-08 @ 17:58:59
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0