Oväntat besök

När jag stod och hällde upp ett glas cider så kom Majken förbi för att kolla till kaninerna. Jag följde med ut till dem.
Hon är ju lite förtjust i Flingan och när vi skulle gå sa hon "Jag tror att hon älskar mig". Hehe, så är det nog.

När vi kom till ytterdörren frågade hon om hon fick komma in och jag kunde väl inte säga annat än ja. Så hon följde med in och fick kolla på ödlorna och sköldpaddan. Sen så ville hon in i mitt rum också och där fick hon syn på burken med karameller som står på mitt skrivbord. Hon fick en liten korg av mig som jag fyllde med några godisar. Och så sa jag "den där kan du ju ha godis i på lördagar" "det är lördag idag",sa hon. Nej det är det inte svarade jag (veckodagarna måste man kunna tidigt).

Vi tog fram en sagobok och hon fick välja en saga som jag skulle läsa. Det blev "Tre små grisar". Men efter ett tag blev den stora stygga vargen för läskig. Den kanske är läskig när man bara är 3 år. Vi fortsatte därför med "Sagan om pannkakan" fast den hann vi inte alls långt på eftersom Majken skulle hem.

Nu sitter jag här och är deppig inför skolan imorn. Som tur är börjar jag 11:55 för jag ska inte gå på bilden som är min första lektion kl 8, har ingen engelska efter det. Men svenskan måste jag gå på eftersom jag ska hålla tal. Det blir min enda lektion, sen ska jag hem och vila mig. Idag har jag mått dåligt, men imorn måste jag gå till skolan. Man verkar ju inte bli bättre av att vara hemma ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0