Min dag

Här går vi på högvarv!

Min dag har varit bra, har gjort en massa saker.

Vaknade upp: Den började kanske inte så jättebra, "tarzan" ringde kl 8:20 och sa att hon ville att jag kom ner till pappa och pratade med henne. Hon ville förklara sitt beteende. Jag är inte van vid att väckas sådär tidigt av att någon ringer. Trodde först att det var väckarklockan men så märkte jag att det inte gick att stänga av den och att det också stod "pappa" på displayen. Hallå?? sa jag. Inte alls vaken :P Konstigt nog hade jag bytt både alarmsignal och rington precis innan jag somnade igårkväll, och de var dumt nog snarlika, märkte jag senare idag :P

Ringde jobb: Efter att jag varit där och pratat åkte jag hem och ringde min "chef" Birgitta. Ska ju börja jobba på måndag! Nu har jag mina arbetstider. Mån-Tors jobbar jag 7-16 (8,5 h + 30 min lunchrast) och på fredagar 7-13:30 (6 h + 30 min lunchrast).

IKEA: Runt 12 åkte jag och mamma mot Kungens kurva för att besöka IKEA. Men innan det gick vi in i SkärholmenC och kollade läget :P Mamma letar efter en cykel som hon behöver tills på midsommarafton då vi ska cyckla dit vi ska.

Malin och film: Efter några småinköp på IKEA åkte vi hemmåt, först hämtade vi upp Malin i Sickla. Åkte till Statoil här i Älta och lånade "På smällen". Kom hem och kollade men skivan krånglade, så vi har inte sett den sista tredjedelen :P Vi började se på en annan film istället (som jag inte kommer ihåg namnet på). Det var en biografi om en konstnär. Men det är ju bra att ha sett en sådan film iaf, om man nu skulle umgås med konstfolk som dessutom gillar biografier :P Det var också en bra film eftersom man kunde kritisera så mkt ;)

Kommer väl sitta här ett litet tag till. Men sedan, ja då äre sängen. Har varit trött hela dagen pga av det där tiidiga telefonsamtalet :P Kommer säkert bli pigg om ett par minuter, för jag är en pigg på natten- människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0