Kakbakande och hårrakande

Jag är fast här hemma. Lillasyster snodde mitt busskort imorse, så jag var för trött för att säga nej :P Och ingen är hemma så det är väldigt tyst.

Bakade syltkakor och innan jag vågade mig på det satt jag och kollade på getingflugan som var i fönstret. Ingen, inte ens en specialist på djurarter, skulle kunna avgöra om det där är en fluga eller geting. Ena stunden var jag bergsäker på att det var en fluga, men i nästa sekund var jag bombsäker på att det var en geting. Jag satt där ett tag och försökte komma fram till ngt :P Det är sådant man gör när man heter Jenny och är ensam hemma utan busskort ;P

Hårkris! Jag har inte klippt mig sedan i Januari och det är för att jag inte litar på frisörer. De klipper alltid mer än vad de säger att de ska göra. Så jag vågar helt enkelt inte gå dit och sedan gå därifrån med 10 cm kortare hår. Visst skulle jag kanske kunna gå dit och be dem klippa upp håret utan att klippa ngt på längden? Jo kanske det. Men det är så att jag klipper mig på Rinse i Gullmarsplan, vågar inte byta ställe, och hon som klippte mig där i Januari var konstig. Hon sa:

Jag känner mig psykstörd om jag har lugg!

Jag (tänkte): Okeeej, jag har lugg. Känner jag mig psykstörd?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det blir mer vågigt! Jättefint i alla fall =)

2008-06-10 @ 21:50:19
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0