Utekväll

Igår var det födelsedagsmiddag hos Åsa. Hon bjöd på massa god mat :) Tack!
Vid tio åkte vi mot stan och gick på Viper. Sen var det ju meningen att jag skulle dra vid ett men då ville alla andra stanna kvar så jag stannade kvar tills alla drog 2. Trodde då att min buss gick halv från slussen så jag var ganska orolig för att jag inte skulle hinna, men när jag kom till slussen så såg jag att nattbussen går 38 vintertid så jag timade ganska bra. Tråkigt nog så kom det ingen buss! Jävla bussar!
Fick stå och vänta på nästa buss som skulle komma 08 och hela tiden hoppades man ju på att den andra bussen bara skulle vara lite för sen. Till slut kom den faktikst. När klockan var 3. Bara 22 minuter sen :/ Jag tycker faktiskt att man ska avskeda en busschaufför om han/hon är så mycket för sen! Speciellt när den är sen på natten, för då kan det ju inte vara svårt att vara i tid. Dessutom kan ju föraren säga i högtalarna varför man är sen, så att man vet om man borde vara arg eller om det kanske finns en bra förklaring till förseningen. Usch!

Bilder från igår kanske dyker upp, för det togs ju en massa vackra bilder. Lähher nog ut på min billddagbok o på facebook.

Men en kan jag väl bjuda på nu:

Gymproffsen Jenny och Sandra hemma hos Åsa.

Den bästa bilden finns dock på Åsas kamera!

Kommentarer
Postat av: Malin

oooooh, vilken snygg bild! Det måste verkligen vara en mästerfotograf som har tagit den! Vem kan det vara?

2008-12-06 @ 16:51:34
URL: http://killingseagull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0