Sista riktiga sommarlovsdagen

Kolla liksom, idag är det sista dagen man kan vara uppe hur länge man vill... eller ja, är man förståndig så går man väl och lägger sig inte allt för sent så att man lyckas somna någorlunda tidigt imorgon. Men är jag förståndig? Nej.

Usch för att skolan börjar. Eller ja, visst kommer det att bli kul att träffa visst folk igen. Ja, skolan är faktiskt rätt kul förutom all den stress som den ger. (Tråkigt bara att man träffat de flesta roliga människorna efter första dagen :/)

Förra året var bättre än de andra, jag var inte så stressad, jag visste att jag gjorde mitt bästa och inte kunde göra mer. Jag nöjde mig med VG i vissa kurser. På slutet dock, muntliga nationella i svenska, då var jag så stressad som jag aldrig har varit förut. Kom ingen vart med det där talet, bara låg där i soffan och hörde sekundvisaren ticka och ticka. Klockan var väl över 12 på natten och talet skulle hållas dagen efter. Som tur var tappade jag rösten helt i ungefär en vecka. Tokigt men ganska passande just då.


Jag undrar om jag slängde det där nyckelbandet?
Usch på matte!
Det är roligt att ta kort på mattelektionerna... de enda bilder jag har från lektioner är just från dem.
Är det där min miniräknare?

Imorn blir det fika i stan med Malin och Christine. Man kan inte vara ensam sista dagen på lovet. Då deppar man sönder...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0