Rubrik

På min födelsedag hade jag det skoj. Blev mer presenter än jag trott då mamma hade bjudit in Sissi och Berra som gav mig ett presentkort på HM för 500 kr. Sen så hade Sofia fixat en present vilket jag var imponerad av då jag sa till henne typ på natten till min födelsedag att hon kunde komma över :) Och av Emelie ska jag få nånting också, det var bara det att hon inte hade några pengar just då. Btw så måste jag fixa en present till henne också eftersom att hon fyller 18 på tisdag!

Jag hade det iaf roligt :) Och på kvällen gick jag ut med Christine, Jenny och Jessica på toxic. Fick ett jättefint linne från Thailand av Christine :D Tack!

Och igår var jag småseg, men det var ingen bakfylla. Det var ju så att jag inte kunde sova så länge sen på morgonen eftersom mitt rum är en bastu. Dessutom hörde jag en bil utanför kl halv 4 på natten, precis när jag nästan somnat. Den åkte jättesnabbt och delade ut reklam. Jag kunde ju inte undgå att ligga och fundera över varför man delar ut reklam/post kl halv 4 :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0