Utmanad

Jag har visst blivit utmanad, av ingen minde än Malin

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: ansiktskräm, hudkräm och...kan man kalla en nagelfil för en skönhetsprodukt?

Äter helst till frukost: Mycket, för jag är alltid dödshungrig när jag vaknar. Oboy och 2 mackor med korv på, eller ost eller något annat gott, brukar det bli.

Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: Jag har ju badat isvak men jag njöt inte precis. Egentligen kan jag bada bara det är soligt ute, för det värsta är att sitta och frysa när man kliver upp.

Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Grekland

Såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck: Dricker EN kopp ibland i hopp om att jag ska bli piggare. Dock blir jag bara ännu mer trött :/

Ser helst på TV: Dokumentärer och designprogram

Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Löpning. Det är ju hur coolt som helst att vara snabb :O

Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: Ingenting, jag gör något annat för mina pengar. Tror jag.

Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Spara det mesta till framtiden men självklart unna mig själv något mindre. Skulle även skänka bort en summa till människor som behöver pengarna mer än jag.

Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: Vattenpöl. Snö är för kallt! Och jag menar, visst kan jag sitta i en pöl, jag behöver ju inte bo i den iaf. Det är väl bara att sitta i pölen i ngn sek och sen kliva upp.

En maträtt som skulle ätas varje dag året om: Potatisgratäng m. oxfilé.

Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: Allt dåligt. Mest att jag trodde att jag var duktig i högstadiet. Insåg igår att jag lärt mig mycket om att plugga. Hade säkert kunnat roffa åt mig många fler MVG om jag förstått hur man var DUKTIG då.

Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: En sommar med bara värme och ingen sol...

Jag utmanar... DIG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0