Vilken härlig dag dadadada..

Jag vet att jag inte ligger på MVG nivå i matte men vem blir nöjd med ett vg. Jo visst, lite nöjd eftersom jag fick G på alla prov utom ett i ettan. Men så länge någon är bättre än mig blir jag inte nöjd. Hade jag fått ett poäng från full pott hade jag ändå varit missnöjd om någon annan fått full pott. Det är bara så det är. Nu känns det dock bättre. Eller, nej. Vem fösöker jag lura? matteprov sitter i ett tag, längre än alla andra prov.

Och hur fick jag 3x0 = 3??? Det är sådanna slarvfel jag gör. Och byter ut ett d mot ett b!! Jag vill inte göra slarvfel. Men jag kommer ihåg i 9an. Alla mina uträkningar blev fel för att min miniräknare var dum mot mig. Ioförsig fick jag MVG men det var ju fel på miniräknaren. Den raderade liksom inte det jag hade räknat ut innan. På tal om matte.

Efter skolan skulle jag flanera runt i staden och fördriva min tid tills klockan var runt 18.30 då det skulle börja en föreläsning på SÖS, som handlade om diabetes. Jag gick ju dit för fikats skull såklart (kanske ville lära mig något smått också). Det var en massa sjuksköterskor från ungdomsenheten, och de är verkligen trevliga. Min doktor Wille var där också. Plus den kurator jag hade när jag fick diabetes år 2003. Lillemor hette hon och jag kommer ihåg hur mamma och pappa störde sig på henne. Jag har mest förträngt den där hemska människan. Jag hatar kuratorer. Sättet de pratar på och hur de ser ut. På något sätt verkar de inte ha några känslor. De bara sitter med en känslokall röst ock säger: Okej, kan du utveckla det där? Så gjorde Lillemor i alla fall (vad jag finns).

Jag fördrev tiden genom att följa med Felix till Åhlens där han skulle köpa en present till sin pappa. Sedan fick han bråttom till träningen. Han pratade om att börja träna 2 gånger varje dag!!! Kanske vila på söndag. Hur går det till egentligen? Men iaf, jag lovade honom att jag skulle springa 5 gånger på en vecka, men så blev jag förkyld. Men nu har jag bestämt att jag skall springa varje dag de återstående dagarna den här veckan (någon dag blir det 2 gånger). Jag lovade ju mig själv också.

När han försvann vid slussen åkte jag vidare till Skanstull och gick bort mot gamla skatteskrapan för att kolla på de nya affärerna. Men jag orkade inte mer än att gå in på Monki innan jag inte hade lust att leta runt längre. Jag vandrade bort mot Skanstull igen, där jag gick in på djuraffären jag praoade på en vecka i 8an. Noaks Ark. Sedan hämtade mamma upp mig och vi gick in och kollade i nån röda korset affär. Föreläsningen var bra. Även om jag hört nästan allt om kost på idrotten idag.

Vi köpte hem mat från mc donalds eftersom föreläsningen slutade 20.30. QP meny med cola light. Som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0