Piano och annat pjux

Sooo, här är jag igen ;)

Sov ut till 11. Plockade undan lite i mitt rum, hängde in saker i garderoben. Men jag har ingen plats till mina kläder. Alla lådor, hyllor och galgar är upptagna. Och jag har rensat, så det som finns är saker man kan använda.

För någon timme sedan skulle jag upp på vinden för att rensa bort massa skräp, men när jag kommer upp låter det som om det springer något på golvet...eller ännu värre, något som flyger. Det gick inte å se på det stället som ljudet kom ifrån eftersom det ligger proppfullt med saker överallt. Tyckte att det fladdrade skuggor i taket. Då såg jag en fluga, och för stunden la jag över skulden för skuggor och ljud på den. Fast näe det kan inte ha varit den som gjorde alla ljud.

Vi ska slänga vårt piano som vi har hemma men först blir det ett försök på blocket. Om det är någon som är intresserad av ett gammalt piano så är det bara att säga till. Det är i gammal stil och beigemålat. Tycker faktiskt att det är väldigt fint för jag gillar den där gamaldags känslan, men vi har inte riktigt plats för det och pianot fungerar mer som en avlastningsyta. På pianot sitter två guldiga ljusstakar. Det har funnits ett namn ingraverat och målat i guld men nu är färgen borta, men namnet står kvar: J. Ljungkvist Stockholm. Sedan finns ett serienummer som ska förklara mer om pianot men jag har ingen aning om vem man hör av sig om det. Någon som vet något?

Nu ska jag åka och köpa lördagsgodis. Det var riktigt länge sedan som jag köpte mitt eget.

Godistajm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0