Och så kvällen

Det var riktigt trevligt. Och Malin, det var inga döingar i min loge :P
Taxin kom och hämtade oss här i Älta kl 18.30 och sedan var vi framme i Globen efter 15 minuter. Vi gick in genom VIP-ingången och mötte Charlotte, som var en Min stora dag - tant. Hon var trevlig, men man verkligen såg på henne att hon var rik. Hon hade klass på något sätt.
När alla hade kommit åkte vi hiss upp till logen, där det bjöds på frukttallrik, chips och en massa godis + dricka.
Jag vet inte exakt när föreställningen började, men det var lite senare än 19.30 iallafall.
Jag skall inte försöka mig på att förklara vad Starlight Express handlade om, för det förstod jag inte riktigt själv. Men det var bra musik, och även om vi satt högt upp på 7e våningen, i en inglasad historia, så kunde man se väldigt bra. Vi var nämligen utrustade med kikare. Vad jag kan säga var att de åkte rullskridskor, sjöng bra och att det var väldigt kul. (Lite av handlingen förstod jag såklart)

image51
Det slutade lite över 22 och min chaufför ringde klockan 22.07 och sa att han var där. Jag försökte förklara att vi var lite sena och var tvungna att vänta på att de andra skulle komma, eftersom man behövde något slags kort till hissen. Han verkade inte förstå allting, han bröt lite på något annat språk.
Tiden gick och det var kö till hissen. När vi äntligen kom ner till plan 1 var klockan 22.17. Min chaffis ringde åter igen, för att se vart jag var. Jag möts utanför Golden Gate, av en satt liten invandrare, med en riktig taxihatt. Han såg enormt stressad ut, han hade ju trots allt väntat i nästan 20 min. Tid är pengar. Jag sa förlåt för att vi var sena, och han sa att det var väldigt stressigt och att han tänkt på att åka. Tack och lov så stannade han :)

Vad har jag då lärt mig? Jo, när jag blir stor ska jag åka taxi någongång ibland. Det kändes så lyxigt och skönt att bara svicha fram förbi alla andra. 

image52
Och vad gicka allt detta på ikväll? Ingenting :D 

Kommentarer
Postat av: emma!

Hej! Lite läskigt att du frågar, för precis den frågan ställde jag till min kompis när vi satt och kollade på DH i tisdags! Jag har ingen aning om vart Bree har tagit vägen, men får försöka ta reda på det på något sätt :)Ha en trevlig helg !

2007-11-02 @ 12:39:26
URL: http://emmaceciliaa.blogg.se
Postat av: Malin

aja, de spelade bara! Jag lovar!

2007-11-03 @ 14:19:29
URL: http://www.killingseagull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0