IKEA

Jag skulle göra om i mitt rum på lovet. Men nejjjjj vad det har gått dåligt. Bara soffan som är utslängd, och egentligen gör det hela rummet annorlunda.

Idag var jag och pappa på IKEA för att leta efter en sänggavel. Jag tycker alltid att man brukar hitta vad man letar efter där, men inte idag såklart. Ingen sänggavel eftersom alla var i fel mått eller totalfula. Och inte fanns det många heller, typ 5 st (varav 1 var fin). Men självklart var det fel mått på den (fanns i 140 och 160, jag har 105). Inga kuddar eller överdrag till dem. Ingen soffa, inget sängbord, INGENTING.

Jag orkar inte ha mitt rum längre, för jag orkar inte bestämma mig för hur det ska se ut.

DUMMA DUMMA RUM.

Kommer inte ha tid nu då skolan tar all tid. Även om jag inte pluggar hela tiden så är det oftast så att jag ligger och försöker plugga. Men börjar oftast med det 22 eller senare. Innan kan jag inte koncentrera mig.

Fast jag är lite positiv. Det är trots allt bara 7 veckor till lovet :D Till det kan vi ta bort en kompleteringsdag, några inställda lektioner, teaterbesök. Och det går så fort i skolan så aaa det är snart lov helt enkelt. Snart är det bara 4 veckor, och det går lika fort som bussen går till skolan på morgonen. Det tar inte alls så lång tid, känns absolut inte som 12 minuter. Mer som 2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0