At the moment

Sitter och lyssnar på Enrique Iglesias - Tired of Being Sorry. Den har jag sjungit på senaste halvan av veckan. Mestadels i bilen. Men jag kan ju bara refrängen, vilket blir lite långtråkigt. Nu ska jag lära mig hela låten utantill, lyssna 2 gånger riktigt noga. Sen kan jag plåga alla i familjen denna helg genom att sjunga onödigt högt och ofta på den. Speciellt när någon kollar på TV.

Men det var inte det jag tänkte informera er läsare om. Jag skulle berätta om hur snäll jag är. Inledningen visar mer hur busig jag kan vara.

I helgen ska jag fixa min mammas naglar. Manikyr, och fint ska det bli. Ska ta före och efterbilder så att jag sedan kan sitta och beundra hur duktig jag är. Eller hur snäll jag varit mot mamma menar jag såklart :)
Har sett fram emot mammas nagelmakeover hela veckan. Får se när jag har tid bara.

Igår pratade vi även om att jag skulle klippa hennes hår (!) Jag tycker ju det är väldigt kul - att klippa hår. När jag var liten var något av det roligaste att klippa håret på Barbiedockorna. Men det är så långt jag har gått än så länge.

Men naglar är nog mer mitt element. Naglar kan man göra så mycket med, även om man inte är expert.
När jag blir stor skulle det vara jättekul att öppna en liten nagel-fixar-salong. Men jag ska inte sätta på en massa lösnaglar inte, det ska bara vara naturliga grejor. Polera, fila, nagellacka och fixa nagelband.

Nu ska jag ut till kaninerna och pyssla om dem. Sedan ska jag ge mig på skolarbete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0