24 timmar på mig att bli klar

Jag åkte till pappa direkt efter skolan för att få historian gjord. Tänkte jag ja. Jag kommer hit, ingen här, perfekta förhållanden för att plugga. Ja, det går bra eftersom jag skummar igenom 3 modeböcker, men att börja skriva är en annan historia.

Runt halv nio är jag väldigt trött efter allt läsande och bestämmer mig för att sova till nio. Tänkte att lite sussande skulle få mitt huvud klart, jag hade nämligen glömt bort allt jag läst. Katastrof alltså. Alarmet ringer men jag trycker på snooz om och om igen. Gick upp vid elva istället.

Nu är jag fit for fight med historian. Har alltid varit en sådan som arbetar bra på natten, det skulle väl vara dagarna efter som det blir problem. Pappa kommer om en halvtimme drygt och kör upp mig till mamma. Skulle varit skönt att sova här men har allting hos mamma vad gäller smink, här finns bara msacara å en foundation jag har i väskan. Skulle jag mot förmodan ha en riktigt dålig dag imorn så räcker inte det.

Det är väl inte ofta det gör det när jag tänker efter. Smink får en ju att piggas upp och självförtroendet stiger lite. Dessutom är det kul att experimentera med sminket varje morgon. Blir väl inte så mycket av det kanske, men lite ^^

Och, stannar jag kvar här så kommer jag säkert att sitta vid datorn till fyra eller något. Å jag måste ju ha lite krafter tills imorgon, då jag ska vara klar med denna uppsats.

Ska skriva lite nu, men jag fortsätter att undra över hur man gick från relativt enkel klänning i början av 1800-talet och att man senare, runt 1840, började med krionolinen som bara växte och växte. Det lär jag inte hitta i "kvinnor och krinoliner", som förövrigt håller på att vittra sönder.

Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0