Varför jag inte tycker om ätbara saker med apelsin i

Jag vet inte varför jag skriver det här, men jag gör det ändå.

Apelsiner i all ära, det är jättegott. Så länge det äts i sin naturliga form, med skal och allt.
Apelsinchoklad kan jag inte säga så mycket om, för det har jag bara ätit en gång. Nu i veckan faktiskt och då marabous mjölkchoklad med apelsin. Egentligen kan man inte säga sig ha ätit apelsinchoklad då, för det smakar ju ändå bara mjölkchoklad.
Vad jag dock har prövat, på riktigt, är apelsinte. Sitter faktiskt i denna stund och dricker grönt te med apelsinsmak. Jag vet inte varför jag genomlider denna dryck.
Ris a la malta - inte heller min grej. Såsom apelsinyoughurt.

Nu har jag äntligen funnit ett svar på varför jag inte tycker om saker som innehåller apelsin. Det smakar helt enkelt - i alla fall väldigt nära - kräk. Apelsin i sin naturliga smak är friskt och gott, men blandar du det med ngt annat så blir det som att kräkas åt fel håll. Okej, inte riktigt men väldigt nära.

Det kan vara min hals som förvärrar mitt tedrickande just nu, men jag håller ändå fast vid vad jag sa.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag klippte och klistrade så att jag gjorde bilden i paint först. sedan gjorde jag precis som när man ändrar bakgrund fast klippte in koden efter "header" istället för "background". Lätt som en plätt =)

2007-12-16 @ 20:24:47
URL: http://killingseagull.blogg.se
Postat av: Julia

"blandar du det med ngt annat så blir det som att kräkas åt fel håll" HAHAHAHAHAH! Jag garvar högt fan! Du är rolig du, Jenny. Jag håller faktiskt med. Apelsinjuice smakar som kräk, det konstaterade vi i skolan på lucia när vi fick apelsinjuice. Inte smarresmaskens! ^^

2007-12-16 @ 22:43:07
URL: http://gerdau.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0