Singstarsjungande och locktångsanvändning

Gårdagen ägnade jag med att titta på en massa filmer. En salig blandning faktiskt...
Trollkarlen från Oz
Epic Movie
Spiderman 3
Tomten är far till alla barnen

...sen kände jag och syrran oss ganska söndertittade och spelade singstar istället. High School Musical singstar var ganska svårt då tonläget i alla låtarna var högt, och jag var tjejen så jag var tvungen att skrika mig igenom för att komma så högt som spelet tyckte att jag borde sjunga. Dessutom var man tvungen att sjunga igenom massa låtar för att vinna nya och det gjorde att mina favoritlåtar aldrig kom. Vi orkade iaf inte skrika såpass länge. Men det var kul ändå.
Efter det blev det Svenska hits; shlager. Vi satt där och sjöng till 2 på natten och sedan var vi tvungna att sluta eftersom pappa skulle sova. Det var nog bra, våra röster var ganska hesa för tillfället.

Idag, rättare sagt kl. 13 ska vi vara hos farmor och farfar för att äta lunch, något vi alltid gör på annandagen. Snart är jag trött på julmat eftersom det är vad jag levt på sedan julafton.

Jag tänkte använda min locktång innan vi åker dit vilket betyder att min hjärna kommer få arbeta hårt. Vi får se hur det går. Måste skynda mig nu så jag hinner duscha.

Hejdå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0