Ny paint grej

image109
Laddade ner ett program som heter Paint.NET v3.20 men jag förstår ingenting om hur man gör. Det går inte ens att ändra färg på texten man kan skriva.

Fast det fanns visst en massa roliga saker man kunde göra, önskar bara att jag kunde förstå.

Något som är bra är att jag och Emelie överlevde vår galna bussresa hem från skolan. Mötte henne vid skolans busshållplats där hon skulle hoppa på 821: an. Busschauffören tutade jättemycket åt folk som gick över på övergångsställen. Är det inte meningen att man ska stanna med bussen när nån ska gå över?
När vi var vid nacka gård var det en taxi som svängde av upp på trotoaren och bussföraren blev tokig, han tutade, stannade bussen och gick ut för att prata med taxin. Efter det var hans humör ännu dåligare och han körde typ 100 på 70 sträcka.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja okej, men det är ju bra :) Jag kan inegnting om diabetes. Men är dte inte så att man kan äta godis och fika osv nångång då och då iaf om man bara "lär känna" sin diabetes? :)

Ja okej, tack för hjälpen, guld värt! :) Nu ska här filas. ;)

2007-12-18 @ 23:03:47
URL: http://nostalgitrippad.blogg.se
Postat av: Anonym

du vet väl att en busschaufför är på sitt jobb då han väl sitter bakom tratten? Och att han dessutom har tider att passa?

2007-12-19 @ 18:02:47
Postat av: Jenny G

Till anonym:
ja det vet jag, speciellt det där med att de ska passa tiden. Olyckligt nog händer det inte ofta att bussen kommer när den ska...om den nu kommer alls :/

2007-12-19 @ 18:47:44
URL: http://jennystefan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0