I en annan del av Köping - nämligen i simhallen

Dagen började med att jag var färdig innan farmor och farfar. Då har man tid att ta kort på sig själv.
image96

08:40 lämnar vi Huddinge och Stockholm. 10:00 är vi framme hos farmors bror Sven-Olof i Kungsör. Där växer det mistlar på alla träd så vi plockar på oss.
 Farmor och Sven-Olof skördar mistlar

Efter fika och rundvisning i huset förflyttar vi oss till Sven-Olofs ex Eivor i Köping. Där blir det god lunch och vid 15:15 bär det av till simhallen. Där möter vi pappas kusiner och deras barn, alltså mina tremänningar eller om du hellre vill kalla det sysslingar. Agnes, Emma och Kajsa är med i luciatåget medan lilla Gustav sitter och tittar på.

image98
Alla tre har de långt blondt hår.

 Tävlingar, luciatåg, konstsim och skämthopp. Men höjdpunkten var väl ändå när Linda Hammar från "En annan del av Löping" delade ut ett pris. För övrigt var jag mindre än en halv meter ifrån henne.

image100
Gustav är också en blond liten filur. Fyller 2 år den 13/12.
Här leker han med flygplanet han fick av F och F i för tidig födelsedagspresent. Det fick honom glad.


Vi åkte vid 18 hem till Eivor igen och hela familjen Jansson följde med. Jag och Emma hann precis in genom dörren för att se julkalendern. Sedan åt vi gröt och mackor. Runt 20 bar det av hemåt Stockholm igen.

Kommentarer
Postat av: Malim

Jävlar vad coolt! Min fafars syster och hennes barn etc bor i kungsör! Vi är typ ännu mera släkt nu iom att vi har mer kontakter än köping-arboga!

2007-12-09 @ 23:41:23
URL: http://killingseagull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0