Billigt billigt

Det blir oftast väldigt billigt när jag går och handlar för jag är sämst på att hitta saker jag vill ha. Vet inte om det är utbudet som är dåligt eller om det helt enkelt bara är mig det är fel på.

Jag kan sitta i flera veckor och tänka på saker jag vill köpa, sånt som jag av någon anledning fått för mig att de har i affärerna. Jag sitter och laddar och till slut tar jag mig tid till att handla.

Det händer något med mig när jag sitter i bilen/bussen på väg till shoppingen, för jag blir mindre om mindre sugen på att handla ju närmre affären jag kommer. Och värst är det när jag kommer fram och går runt. Jag hittar ingenting, allt är det något fel på.

Igår kollade jag en snabbis i Sickla innan jag gick och tränade (visserligen hade jag inte mycket tid och missade alla affärer förutom 3, haha) och hittade ingenting. Vero moda har ändå sjukt fina kläder tycker jag men jag hittar aldrig något när jag går själv och handlar (när jag går och handlar med mamma hittar jag för det mesta något). Idag tänkte jag ge Nacka forum ett försök. Jag ska hitta något grymt snyggt! 

Kommentarer
Postat av: ceeline@

du kan köpa den där grymt snygga jackan till mig på vero moda!

2011-03-04 @ 16:00:30
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0