Onsdag

Imorse när jag vaknade var jag sjukt trött och tänkte bara: vad skönt att jag jobbar dag och slutar 3 så att jag kan gå hem och vila.

Så fort jag kommer till jobbet ringer Anton och säger att han är sjuk och eftersom att vi inte är så många timanställda som jobbar kväll (det är typ jag och Anton) så får jag jobba hela dagen idag. Blev såklart erbjuden att gå hem och komma tillbaka på eftermiddagen men det känns så ovärt att åka hem så fort man kommit hit. Chefen sa att jag är en ängel. Mycket bra kritik, hehe.

Jag sitter iallafall här och väntar på att posten ska komma halv ett så att jag har en hög med remisser att skriva in i datan. Jag är ju så himla effektiv att jag inte har nått att göra just nu :P Har redan gjort allt som har med remisser och länkningar att göra och telefonen den verkar ingen vilja ringa till just nu.

Mår lite småilla men jag antar att det är för att jag är så trött. Jag är inte så bra på att lägga mig tidigt fast att jag ska upp halv 6. Jag går oftast och lägger mig samma tid om jag ska upp halv 6 som när jag ska upp 11 :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0