Det ni kanske inte visste om mig

Herre min gud vad jag är hungrig. Det här är en hungerdag, det fungerar inte att äta. Att äta gör mig konstigt nog hungrig. Eller så gör det ingenting. Tänkte lägga in en sak jag hittade på en blogg (förstasidan på blogg.se).

Jag använder ofta uttrycket: "Asså seriöst!" "Men Gud".

Någon gång vill jag bo i ett land där: jag kan få ett hus på en privat strand till ett överkomligt pris ;)

På second hand kollar jag mest efter: ingenting. Hittar jag något så hittar jag något.

I mitt kylskåp finns alltid: mjölk och ägg. möjligtvis bacon till ägget. Kalkonbacon in my heart ♥

Jag är bra på: att ha kul åt mig själv, att lyssna, fjanta mig, vara vänlig mot folk som jag inte känner, skriva, komma ihåg saker, städa, ha roligt, skriva in remisser i datan, skratta, vara ekonomisk, sjunga, ta kort, vara ordentlig. Jag är även väldigt bra på att komma på saker som jag är bra på :P Haha.

Jag är dålig på: att träna regelbundet, att vara modig, att prata högt.

Ett land jag alltid velat åka till: Brasilien eftersom att mamma bodde där som liten. Jag skulle även gärna besöka ett land i Afrika en gång till.

Jag handlar mat på: det stället som känns bäst!

Om jag hade ett husdjur skulle det heta: ett namn taget från en Astrid Lindgren-karaktär eller en disneyfigur (Psst! Madicken och Tingeling är redan tagna).

Jag samlar på: minnen.

Min något udda favoritsysselsättning är: att gå runt på en kyrkogård och titta och tänka. Hoho. Nej men. Aa. Jag gillar att städa. Inre lugn ni vet. Att skriva noveller (kanske inte udda men det är ju roligt så what the heck), har ett inlägg i utkast här på bloggen som jag ska be mamma läsa.

Jag är 19 år gammal och bor i ett parhus 5rok söder om Stockholm och även i en lägenhet på 5rok ca 20 min promenad från parhuset.

Någon som vill veta något annat?
Det är ju grymt kul att svara på frågor om sig själv. Man har ju rätt på allt. Hihi.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

fin blogg! :D

jag har frågestund på min. ställ gärna en fråga eller två...eller flera beroende på hur många du har i lager. ;-) kramis!

2010-04-07 @ 20:28:14
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0