Ursäkta mitt skrikande

Alltså rethosta måste... eller okej det kanske inte är det jobbigaste som finns som jag precis tänkte skriva, men ack ack ack vad jobbigt det är :P

Det låter ju inte som att man behöver hosta någonting när man väl hostar, men hosta måste man göra ofta. Jag skulle kunna sitta och hosta hela tiden egentligen men det är ju inte fint att göra så, tänker mer på vad alla andra skulle tycka om mig om jag satt och hostade stup i ett (mina syskon och mamma säger att man inte kan säga "stup i ett" men här har ni ett exemplariskt exempel på användningsområde). Därför blir det så att jag ibland får hålla in hostan och då antar jag att jag gör någon konstig min.

Och ang rubriken, jo hostan kommer ju ganska ofta som sagt och ibland blir det när jag pratar såklart. Hade ett jädra problem med det igårkväll för då började jag på en mening, och sen kom hostan vilket gjorde att jag hostade ut de sista orden. Då låter det som att jag skriker.

Jag har försökt hålla mig från att prata här på jobbet idag, men ibland är det någon som säger något kul och då skrattar jag ju såklart. Men självklart kommer hostan då och då blir skrattet jättekonstigt.

Jag typ sitter här och svettas för att jag hostar mig varm. När jag kommer hem ska jag ta en huvudvärkstablett. Har inte ont i huvudet, utan det känns bara tungt.

Och herregud vad jag ska tjata om min hosta, eller i allmänhet hur mycket jag klagar här på bloggen när jag är "sjuk". Det är inte för att någon ska tycka synd om mig (eller kanske lite) utan för att jag tycker synd om mig själv. What a nice feeling ^^ HOSTHOSTHOST!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0