USCH

Nej jag har verkligen ingenting att skriva

Okej nu har jag nått att skriva för Pontus satte precis på Michael Jackson skivan som han typ spelar ofta och alltid ganska högt. I måndags skulle han absolut ha på den när vi kollade på tv. Har väl inget emot att den är på förutom när jag gör nått viktigt. Och nu ska jag börja skriva på en artikel som ska vara inskickad idag. Jag kan inte plugga med musik på...

Kommer ändå inte att kunna plugga på en gång nu så jag kan väl gå igenom dagen lite, den sista skoldagen.

Mötte Felix när jag gått av bussen vid skolan. Vi skulle möta klassen 10, nånstans, men alla sa olika platser. Vi hittade ingen från klassen så då tyckte Felix att vi skulle gå till skolsyster så att han kunde ta ett skavsårsplåster :P Sista gången jag var inne hos skolsyster! Sen satte vi oss utanför entrén och väntade på att någon annan skulle dyka upp.
När de flesta kommit gick vi iväg och sprayade lakanen som ska sitta på flaket på tisdag. Efter det var det dax för sista lunchen i skolan... Riktigt tråkig mat förövrigt.
Sista lektionen ever med SJ3 var geografi. Marketta hade fixat ett snyggt bildspel från våra geografiäventyr, och så hade hon bakat två goda tårtor. Som pricken över i:et fick jag veta att jag får MVG i geografi. Säkert tack vare att jag är specialist på befolkningskapitlet i vår bok och kan hypade ord som marginalskatt.
Sen var jag tyvärr tvungen att gå och prata med Sara om projektarbetsbetyget. Christine pratade med henne först och när hon kom ut sa hon: neej! jag skulle ju inte visa nån min! Jag som inte hade sett någon min fattade inte om hon gjort en mvg-min eller en ig-min. Men när hon verkade så förtvivlad över att hon gjort någon min så blev jag jätterädd och trodde att jag skulle få ig. Så blev det faktiskt inte. Christine hade gjort en mvg-min.

Usch. Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0