Hur länge ska åksjuka sitta i?

Min dag började inge bra, för den som vill veta.

Jag lider av "jag kan inte plugga förrän på kvällen-syndromet" vilket gjorde att jag var uppe sådär lagom länge inatt. Jag vaknade imorse och började plugga på en gång. De där retorikartiklarna tog väldigt lång tid att läsa, men jag är ingen sån som bara slutar när jag bestämt mig för att göra nått, även om det innebär att äta frukost, duscha, sminka mig och klä på mig på 30 minuter. Dumt val. Fick som vanligt springa till bussen, som ändå inte behagade att komma i tid.

Hade några sidor kvar på den sista artikeln att läsa så jag gjorde det på bussen. Kände hur jag bara mådde mer och mer illa för varje liten bokstav som lästes. Hjälpte inte att det som vanligt var dålig luft och varmt på bussen. Tog en liten paus från läsningen och började läsa efter en halvminut igen. Tog bara någon sekund innan jag mådde jättedåligt igen. Väl framme vid forum kändes det som att jag skulle spy. Väldig tur att vi var framme vid skolan då.

Sandra och jag gick av bussen och jag blev jätteglad när jag kände att det var ganska svalt ute vilket fick mig att tänka att jag snart skulle må bra.

Men nej... den där åksjukan satt kvar i evigheter. Okej, åtminstone i fyrtio minuter. Satt på psykologin och mådde jättedåligt, funderade ett tag på om jag kanske var sjuk på riktigt. Som tur var släppte illamåendet efter ett tag, och resten av skoldagen var jag bara trött.

BTW, Tack mattanterna för den otroligt goda och energigivande maten! (ungsgratinerad falukorv i någon konstig senapssås med bostongurka i. Till det jättelöst potatismos som smakade som rotmos)


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!!



vad gör du ikväll?

2009-05-11 @ 20:52:04
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Tomas

Vilken tur att jag valde att skämma bort mig själv med donken mat idag då ^^

2009-05-11 @ 21:14:39
URL: http://lestomas.blogg.se/
Postat av: Vronkan

sv;

Ja, Fredrik Lindström är grym. Otroligt påläst och smart! En perfekt domare!

2009-05-11 @ 21:29:54
URL: http://jvil.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag brukar ofta planer att jag ska lägga mig tidigt, men det är sällan det blir så.

2009-05-11 @ 21:55:56
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0