AJ! (igen)

Nä! Det här är inte min vecka.

Inte nog med att jag ramlade på bussen och gjorde mig så illa att jag trodde att jag brutit ryggen ett tag, att jag trodde att jag när jag vaknade upp igår inte skulle kunna röra mig. Nu blev det ju inte så, jag sitter ju här. Fortfarande lite ont och har ett blåmärke, men jag har inga problem med att ställa mig upp när jag suttit ner, eller sätta mig ner längre :P

Vill du veta vad som hände en annan kväll? JA, klart du vill!
Det är så att jag fått en ny bred säng så allt i mitt rum står lite huller om buller just nu. När jag skulle sova den kvällen var jag inte alls trött så jag låg där och tänkte på allt man kan tänka på typ. Förut har jag haft lådor under min säng och när jag låg där kom jag att fundera på om de skulle få plats under den nya sängen... Så jag skulle böja mig ner för att se hur hög sängen är, och pang sa det! Sängbordet stod för nära sängen och slog i min panna. Äh ingen fara tänkte jag.

Dagen efter vaknade jag, gick in i badrummet och tittade mig i spegeln. Gissa vad jag ser! JA du gissade rätt ;) Jag hade en liten blodfläck i pannan, och senare under dagen fick jag en liten bula också.
 
Alldeles nyss hände följande: Jag vaknade efter att ha sovit i 14 timmar (jisses!) och satte på datan (den lilla bärbara). Helt plötsligt hoppar den ner på min vänsterfot och aj vad det gjorde ont på tårna.

Nu är jag så hungrig så jag måste gå ner och äta frukost eller lunch eller vad man nu säger. Om du inte hör från mig mer/på ett tag har jag ramlat i trappen och antingen dött eller brutit någonting så att jag fått åka till akuten.

Nej, det här är verkligen inte min vecka :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0