Godmorgon

Hej, här sitter jag och här så hungrig att jag mår illa.

Jag hade min klocka på 11 imorse (måste ta en spruta då och tänkte egentligen gå upp). Från min säng ser man inte mitt fönster eftersom att... ja rummet inte är helt fyrkantigt (kommer inte på vad en sån där fönsterinskjutning heter). Men i alla fall, det kom jättemycket sol in genom fönstret som jag inte ser vilket gör att jag ju inte kan se att det är vinter ute, och igårkväll ställde jag om min alarmsignal till en jättesomrig låt vilket gjorde att det verkligen kändes som sommar när jag vaknade imorse.

Jag var för trött för att gå upp, låg och snoozade en halvtimma och sen vaknade jag av mig själv lite då och då. När klockan var 8 minuter i 12 ställde jag om väckarklockan till 12. Så jag vaknade klockan 12, snoozade en halvtimma och sen orkade jag inte ställa klockan igen utan låg och halvsov tills för en halvtimma sen. Kände att jag var tvungen att gå upp eftersom att jag ska gymma klockan 17. Måste ju kolla en buss. Vem vet, kanske skulle bussen gå jättetidigt (de går inte så ofta på söndagar, en buss går inte alls och de andra går mer sällan än vad de gör alla andra dagar!)

Sandra hade tydligen sagt fel om när passet började för det börjar 17:30 och inte 17. Det var ioförsig tur eftersom att jag då kan ta en buss som är framme någorlunda bra. Okej, jag kommer vara där 25 minuter innan passet börjar, men ändå.

Får se hur jag tar mig hem. Hoppas att pappa kan hämta mig. Annars vet jag inte vad jag gör för jag orkar inte vänta på en buss i 50 minuter. Skulle säkert gå snabbare att gå hem, men jag vill inte gå ensam genom en kyrkogård när det är mörkt ute. Sen så vet jag inte riktigt vägen, och vill inte riskera att tappa bort mig på en kyrkogård heller för den delen.

Nu ska jag äta. MAAAAT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0