En bra kväll

Sandra och jag hade det jättetrevligt. Möttes upp inne på sergel och fixade biljetter. Sedan gick vi till godisaffären i det blå huset för att Sandra skulle få sitt godis, men det slutade med att jag köpte vatten istället. Så vi gick tillbaka till bion och Sandra köpte godiset där istället. I kassan betalade vi även 25 :- för en barnpopcorn. Den var liten.

Väl inne i biosalongen diskuterade vi hur man ska ragga upp killar på olika ställen. Sandra undrade varför killar raggar på gym, och det är ju galet hur de kollar in en, eftersom att man inte är speciellt snygg då. Jag hade inget bra svar på den frågan. Föreslog istället att vi skulle kunna ragga upp någon på bion, eller i någon matkö. Det är ju bara att gå fram och säga "vilka fina apelsiner du har där" eller "vilka stora bananer". Det ska jag lätt testa. Någon som vill vara försökskanin?

Sandra upplyste mig även om att det är på torsdag som vi ska åka båt och inte på onsdag. Jag hade helt fått för mig att det var på onsdag morgon som jag ska på ögonmottagningen (kanske för att det alltid är onsdag när jag ska till läkaren?) och jag visste att det var samma dag som vi skulle åka iväg. Men men, det var ju tur att jag fick reda på att det var på torsdag. Bara att upplysa mamma och pappa om att jag sa fel :$

Jag tänkte sova tidigt ikväll. Okej, klockan är redan 1 men det är ju i alla fall mycket tidigare än vad jag har lagt mig de senaste dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0