Satan i gatan vad lugnt det är här

Tjejen som driver den här bloggen heter Jenny. Hennes jobb är stundtals väldigt lugnt. Enligt henne själv har hon ganska bra betalt för att vara ung, timanställd och jobba inom vården.

På vardagarna kan hon ibland ha lite att göra, men oftast kan hon få betalt för att sitta vid datan och blogga, vara inne på facebook eller läsa bloggar. Hon tycker dock att det är roligare när det händer saker och hon måste använda hjärnan lite.

På helgerna får hon såklart lite mer betalt än vad hon får på vardagarna, men det är inga 100% ob vi snackar här. Vården var det ja. Ingen verkar dock veta hur mycket mer betalt hon får, inte ens hennes chef.

Idag har Jenny haft 7 patienter på 8 timmar. För en stund sedan, närmare bestämt 18:48, kom dagens 7e patient. Hon sa till honom: Nu ska jag bara få datan att starta, ni är de första som är här på 3 timmar. Nu verkar kassan ha somnat också, men sitt ner så fixar jag det så fort jag kan.

När allt var fixat och kassan vaknat igen kollar hon när det faktiskt var som hon registrerade den 6e patienten i kassan. 14:38.

Det gott folk, det är 4 timmar och 10 minuter.

Under de timmarna har tjejen som driver den här bloggen suttit ute i solen och varit helt uppslukad i boken Aldrig fucka upp, ätit mackor, druckit te, lagt undan boken, betraktat färgen hennes hud fått i solen och sedan satt sig framför tv:n med sin middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0