Me don't like rubriker

Jag vet, dåligt med uppdatering men så blir det när jag är ledig. Jag blir väldigt lat då och att sätta på datan blir jobbigt. Nu måste jag ju säga att min dator är segstartad, den tar ju hundra år att få igång.

Igår var jag fasligt trött för jag hade min klockan på 8 eftersom att det skulle levereras ett paket till mig. Men inte orkade jag gå upp när klockan ringde, nej jag låg väl i sängen 50 minuter. När jag kom ner till köket var klockan 9 och jag är på någon konstigt vänster bra på att tima saker, så nu kom leveranskillen 9:03. Resten av dagen var jag trött och sur, tills det blev kväll, för då brukar jag piggna till. Hmm, lika segstartad som min dator, om inte värre. Jag och lillsyrran låg i min säng och kollade på SATC. Jag hatar ryssen. Vi spelade även in roliga/söta ljud på Celines mobil. Min talang är att göra söta ljud.

Nej nu skrev någon till mig på msn, fast jag har inte vid datan. Varför gör man så?

Jaja, inatt sov jag länge men seg är jag i alla fall. Jag har kollat friidrott (älskar att titta på friidrott), upptäckt att minidatan har dött, duschat länge och lyssnat på musik. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0