Jag är inge bra på att ta beslut

Nu är jag hos pappa och eftersom att han bor ovanpå pizzerian så tänkte vi dra nytta av det idag eftersom att pappa inte orkar laga mat. Men vad ska jag äta? Jag är nästa aldrig sugen på middag och det blir så svårt att bestämma sig då...

Jag har alltid varit lite dålig på att ta beslut. Om vi pratar mat tex så är det inte att jag velar mellan olika maträtter, utan om jag ska äta över huvud taget. Man kan ju ändå äta sen nångång brukar jag tänka.
Har nog alltid varit såhär, och igår berättade mamma en sak: när jag var liten och vi skulle åka iväg så tog jag lång tid på mig att komma ut genom ytterdörren. Jag kunde nämligen inte bestämma om jag skulle gå på toa eller inte. Jag skrek tydligen "men jag kanske måste gå på toa innan!". Psykisk grej sa mamma. Heh.

Nu verkar det som att jag måste bestämma mat. Pizza, kebabtallrik (det är pommfritten jag är ute efter där), sallad eller hamburgertallrik? Jag är iof sugen på burkcola, och det får man ju inte med pizza och sallad. Då var de två uteslutna då :)


Kommentarer
Postat av: Mango

cad e det på bilden`?

2008-10-27 @ 21:29:36
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0