Snart anlitar jag en advokat och ser till att skilja mig med skolan

På hemvägen sa jag till Sandra att jag hade tänkt att skriva klart geografin i helgen om vi nu inte fått en artikel att skriva till på onsdag. Sandra svarade: men vad ska man göra på lektionerna då? Okeej, det är iallafall inte mitt problem. Jag sitter gärna och bara tar det lugnt på lektionerna :P

Saken är den att det är så påfrestande att ha saker som ligger och behöver göras. Det är som att ha en chokladbit i kylskåpet, man bara tänker på den hela tiden. Samma sak med skolgrejer, för även om de inte nödvändigtvis är så bråttom med dem så ligger de där och stör.

På grund av det så läste jag lite mer är 30 sidor i civilrätten igår. Jag läste även artikeln om PETA som jag och Christine ska använda oss av i vårt projektarbete, som vi förövrigt verkligen måste sätta igång med nu. Jag hann även fundera lite över talet i retorik. Saken är den att det ju är så mycket annat kvar att göra ändå. Jag måste nästan skriva upp här bara för att få folk att förstå att jag inte klagar i onödan. Det här är blodigt allvar!

v 46
Svenska - klar med svenska artikeln (som vi bara får en vecka på oss att skriva förövrigt!)
v 47
Religion - redovisningar på grupparbetet
Retorik - hålla tal
v48
Filosofi - redovisningar på grupparbetet
Gerografi - klar med den långa uppsatsen
v49
MatteC - Gprov
Civilrätt - prov på avtalsrätten
v50
Religion - prov
MatteC - prov

Frågan är bara när man ska hinna med att plugga till allting eftersom att man veckan innan måste plugga till det som man har till just den veckan. Och dagarna innan provet har man förmodligen någonting annat att plugga till. Kul också att det inte är småuppgifter en enda grej, utan allt är stort och seriöst, dvs betyget är viktigt. Och när ska man hinna sova?!

Nu ska jag skriva sammanfattning om PETA-artikeln och sen ska jag kanske skriva en kladd på mitt äckliga tal. I varje fall skriva upp min tes (om jag lyckas komma på någon. Jag är sämst på teser. Visst vet jag vad det är, men inte kan jag utforma en bara för det. Min hjärna låser sig. Nästan så att jag måste fråga läraren imorn, om han nu inte ägnar hela lektionen åt att prata om Obama och vinnartalet, som jag förövrigt såg på svenskan idag).

Hmm var det något mer. Fan nu kom jag på det. Jag måste ju räkna två sidor i matteboken ikväll. Jag visste väl att det var något!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0