Dagens klaga. Absolut.

Shit det är natt ute :O

Och vädret ska jag inte hylla. Gick lite tidigare från skolan för att jag skulle hinna med den tidigare bussen. Men självklart kom bussjäveln för tidigt. Så jag stod där och väntade på en slussenbuss för att ta den och byta i Sickla. Stod där vi världens äckelväder. Men kommer det någon buss? Nej, aldrig! Jag stod där i 15 minuter tills en slussenbuss kom, och det går ändå 15 slussenbussar därifrån!

När jag gått av bussen och klarat mig uppför backen hit till huset möter jag min granne när jag står vid brevlådan. Han brukar aldrig säga hej, och jag uppfattar honom lite som att han har en aning för höga tankar om sig själv och inte förmår sig att bjuda på ett litet hej. Och jag brukar ju inte skrika hej efter honom heller, det skulle verka pyttelite desperat. Men... det jag skulle komma till var att han sa hej nu. Hej hej, till och med. Och han lät jätteglad och snäll :O (dagens positiva, enda positiva, sak)

När jag kom in letade jag igenom post som var till mig. Tycker att det är lite onödigt att bara för att jag är 18 nu så skickas det hem dubbla upplagor av vissa kataloger, en till mamma, en till mig. Onödigt. Fick även ett brev från SÖS och jag tänkte att det var en kallelse tills när jag ska dit nästa vecka. Men icke sa nicke. De vill tydligen att jag kommer och gör en ögonbottenundersökning den 9 december. Det var nog den värsta dan att kalla dit mig på. Inte nog med att vi har skrivning på religionen, nä vi har sista mattelektionen innan stora provet också. Därför tänkte jag att jag skulle ringa och boka om till tisdagen efter (den  veckan har vi inget inplanerat i skolan). Men... för det första har de bara telefontid mellan 8-12 och för det andra är det nog det mest osmarta man kan göra att missa just matten och sista lektionen i religionA. Egentligen passar det aldrig att vara borta från skolan, gäller bara att hitta en tid då de passar minst dåligt. Dessutom ska tiden passa ögonmottagningen också!
Sen kan jag bara säga att det känns smådumt att gå till skolan efter den där undersökningen eftersom att jag kommer se suddigt och vara ljuskänslig. Kul att sitta där och kanske behöva läsa i en bok när det inte går att se bra.

Färdigklagat. Och ingen orkade säkert läsa men jag kommer ändå att klaga. Varför skulle det finnas så många saker att klaga på om man inte ska klaga på dem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0