Sommarjobb

Hej hå

Så, idag var jag på Nacka sjukhus för att presentera mig. Det gick nog bra tror jag. Var ju inte så mkt folk att hälsa på pga av strejken. Först var det en vanlig sjuksköterska på röntgen som visade mig runt överallt, hon visade bl.a. vad jag måste lära mig. Jag säger bara: HJÄLP! Ska stå i receptionen och ta emot alla patienter och det kunde tydligen bli ganska stressigt, och speciellt när man är ny. Men som tur är skulle de inte lämna mig ensam och de första veckorna står jag dubbelt. Lite läskigt är det, men jag tror inte det är så farligt om man verkar förvirrad. Det är nog bara säga att man är sommarjobbare och inte kan det speciellt bra, och lägga på ett stort leende :P

Efter rundturen fick jag träffa bossen Birgitta. Hade pratat med henne i telefon innan och då tyckte jag att hon lät jätteläskig, hon bröt ju på finska. Det är småläskigt.

Den 16 juni - 11 juli ska jag jobba där. Vet ingenting om lönen för det glömde jag fråga. Efter 11 juli får jag jobba 2 veckor till om jag vill och då får jag bättre betalt. Men jag vill ju ha lite sommarlov, men är det jättekul får vi se hur jag gör :) Får iaf jobba där på alla smålov å så, och det är bra för min tunna plånbok. Den behöver verkligen äta upp sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0