Nationella imorn!!!

Gokväll

Jag tänkte ta mig ngt att äta nu för jag håller på att hungra ihjäl mig. Åt inte så mkt till middag, håller på att dö nu.

Sedan så måste jag plugga matte eftersom att det är nationella i matteB imorn. Jag är så seg på att räkna matte. Ska läsa igenom alla sammanfattningar i boken. Sen måste jag såklart sova för det fungerar inte att bara sova 5 timmar när man ska ha prov, har jag lärt mig på sistone. Fast när jag tänker efter kommer jag inte ha tid att sova mer än 5 timmar :/ Om nu min huvudräkning fungerar :P hmm, ska upp 6 ungefär och om jag lägger mig nu får jag 7 h. Men jag kommer ju inte lägga mig nu. Ska dock skynda på mitt ätande och räknande.

Äh, nu blire mat, och så ska jag packa allt jag behöver imorn. Kanske måste fixa naglarna lite också, ska till mitt blivande sommarjobb imorn och mamma har skrämt upp mig om att fingrarna måste vara fina :P Berättar om besöket imorgon, om jag nu över huvud taget hittar dit jag ska på sjukhuset. Jag är alltid livrädd för att jag inte ska hitta.

Jaja, hmm skulle jag säga ngt? Näe, eller kanske. Jo! Jag har bara en massa korta fjantiga linjaler här hemma, sånna där med typ ett barbietryck på. Nice... eller inte.

Godnatt :) O lycka till alla som har provet imorn!

Kommentarer
Postat av: sandra

Lycka till med provet!!

2008-05-08 @ 08:27:19
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0