Måste man sova 11 h för att vara pigg i skolan?

Själva skolan gör en så trött.

Tisdags natt sov jag kanske 6 ½ timme, första skoldagen var jag ändå väldigt otrött. Kändes till och med konstigt att gå runt och känna sig så pigg i skolan. Det är ju meningen att man ska vara trött här sa en röst i mitt huvud.

Efter en sån dag tänkte jag att det kanske var jag som lyckats med ngt, alltså att sova tillräckligt för att inte gå runt som en zombie i skolan. Men icke sa nicke.

Onsdagen var ju inte alls kul, eller alltså trött kanske jag ska säga att den var. Då hade jag ändå sovit 7 timmar nästan. Och natten till idag sov jag 7 ½ timme. Ändå är jag trött. Fast det går ju inte att jämföras med hur jag kommer vara om några veckor när arbetet i skolan kommit igång på riktigt. Då är det nästan som att man lever skolan sovande.

Hur är det möjligt att bara skolan kan trötta ut så mycket, man sover ju liksom 7 timmar, vilket jag tycker är ganska mycket och borde räcka? Det kan ju inte bara vara så att man tänker mer i skolan än hemma, är det meningen att man måste sova 11 timmar för att vara pigg kanske?

Det förblir nog ett mysterium.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0